menu

Desert DaraH


Citer ni mengandungi 18SG.Kalo yg kurang siuman dan lemah tenaga batin sila jgn tgk.

Yg ni lagi 1 email yg aku dapat.
Katanya benda ni untuk kesihatan dalaman kalo amalkan slalu.Aku pun xtau la btol ke tak.Yg penting aku xmau try langsung tp lain la kalo korang nak test tgk rase dia kan.
Makan darah itik ni slalu diamalkan kt taiwan je kot,and kalo xsalah aku la semua binatang dia rembat makan.Kalo stakat katak,tikus,anjing dan kucing tu biase ar,mcm seafood plak bg diorg.Yuck~
Tutup mata kalo nak tgk.ahahah.....



Rajah 1.1 - Janji dia mati dah la.


Rajah 1.2 - Darah segar yg masih dalam proses add on sedikit kacang


Rajah 1.3 - Mari² capat sapa lambat dia mmg lambat.Adik ddk dlu


Rajah 1.4 - Ditambah sedikit perasa tambahan seperti lobak merah,kacang dan lain²


Rajah 1.5 - Ittadakimasu.Pok cik make dlu ye.

Rajah 1.6 - amat sedap jika ditambah dengan susu.aha3x

7 comments:

tomato_masam said...

dah macam agar2 dah tgk..aahahahaha ~

Tam said...

ahaha tu la pasal.
Nampak sedap pun ade.
tp bila tgk dia tambah kacang ngan daun2 tu yg xleh tgk tu.

NASRUL NASH said...

tam slalu pekena benda ni kat kampung dier.. :D

Tam said...

ahahah janji free.
tp tau2 je la apa yg aku buat dlu kt itik tu sblom aku sembelih dia.
ahahah.....

liyana said...

alahai..menyelerakan nyer..... cik tam leh tmbh menu ni dlm majlis hi-tea rasenyer...ehehe d[^_^]b

topsecret said...

huk aloh. wak lu.. hahahha!

Tam said...

ahaha kalo xsilap rasanya mcm agar2 gak.manis cm gula tp hanyir darah sket la.